Schatgravers / Kompasvinder

Coach spellen die ik gebruik in mijn praktijk;

Schatgravers® is ontwikkeld door Matty van de Rijzen en Greetje Welten, vanuit de wens dat zoveel mogelijk kinderen zich bewust worden van hun capaciteiten. 

Over Schatgravers®

Dit spel is een ontdekkingstocht naar de kwaliteiten (schatten) van jezelf en van je medespelers, het stimuleert zelfvertrouwen en het hebben van een positief zelfbeeld. Ook stimuleert het op speelse wijze de verbinding tussen de spelers onderling. Elke speler krijgt bij aanvang vijf schatkaarten. Die leg je open voor je neer, in volgorde van wat het meest tot het minst bij je past. Met het uitvoeren van karweikaarten (speelse vragen/opdrachten) verdien je nieuwe schatkaarten, die je kunt houden of weggeven. Als je een nieuwe schatkaart krijgt, doe je het kaartje dat het minst bij je past weg. Zo houd je steeds vijf schatkaartjes over en ontdek je jouw kwaliteiten al spelenderwijs. Je zult merken dat je van het spel Schatgravers® heel blij wordt! Er is zoveel moois om van te genieten, Schatgravers® laat je dit zien.

 

KompasVinder® is ontwikkeld door Matty van de Rijzen en Greetje Welten, vanuit de wens dat jongeren en volwassenen zich bewust worden van de mogelijkheid om zelf richting te geven aan hun leven. 

Over KompasVinder®

KompasVinder® is een richtinggevend, verhelderend en rakend kaartspel voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenSpelenderwijs ga je op zoek naar "jouw kompas'. Deze zal bestaan uit een verzameling van vizierkaarten (waarden) en koerskaarten (inspirerende zinnen). Je kunt ieder een belangrijke levensvraag inbrengen, waar je een antwoord in zoekt. Maar je kunt ook gewoon kijken welke kaarten je op dat moment aanspreken. Hoe dan ook, dit spel laat alle spelers waardevolle levensinzichten op doen en de eigen koers uitzetten. Tijdens het spelen ontstaan open(hartige) gesprekken. Op verrassende wijze kom je veel over jezelf én elkaar te weten. Speel dit spel samen met vrienden, je geliefde, op vakantie, met het gezin, beroepsmatig op je werk of tijdens een studie. Je kunt dit spel zelfs alleen spelen, als een verhelderend en behulpzaam bezinningsmoment voor jezelf.

© 2021 - 2023 Creëer Je Zelf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel